четвъртък, 22 януари 2009 г.

Очакваме вашите идеи!

Приятели,
Ако имате желание да обсъдим в предаването някоя "добра" или "лоша" новина от седмицата, моля пишете в коментарите към този постинг. Обещаваме да ви споменем в ефир, ако си харесаме тема!

7 коментара:

  1. Обсъдете чистотата на София и липсата на контрол над концесионерите, кражбите на Вълка и себеподбните му.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако нещо си заслужава обсъждане това е съвреманното общество в България.
    Нека започнем от младежите (защо ли го ги наричаме тинейджъри). Вината за това да са безкрайно безотговорни, за сбърканата им ценностна система, за това как родителите им (за съжаление още не съм такъв, но като гладам на къде вървят нещата .. страх ме е да стана)стремейки се да печелят пари за да си купят по-голям телевизор, по-голяма кола, по- ... забравиха да ги учат кое е истинското и за какво си заслужава да живее човек, а не за какво си заслужава да се сбие.
    Направете паралал с предаванията за българските училища и университети, за по-тъмната част от свободното време на младежите. Задайте на хората въпроса - защо младежите са безнаказани и не объркахме ли пътя и начина да осигурим правата им, а не да им възлагаме отогворности.
    А утре ще порастнат ... и не виждам кой ще гради, като ги учим на безнаказаност и разруха, манипулации и измама. В обществото ни честните ги смятат за луди ... какво стана с онзи ЖП-ец, който намери 10000 лв. и ги върна и работили часовникат който получи за награда, а ученикът от Ст. загора който също върна парите си и получи подарък компютър ...май днес разстреляха един бандит и това ни е по-интересно. Не бъркаме ли съвремените герои...!?
    Сигурно това няма да мине, но какво пък ... поне опитах.

    ОтговорИзтриване
  3. Защо? Въпросите, които повдигате и двамата са съвсем смислени и резонни.

    И аз, и Комитата, и Радан имаме мнение по всички тях, но от друга страна предаването, което правим има по-различен характер - коментираме събитията от седмицата.

    Това не означава, че не трябва да разговаряме, да казваме това, което ни вълнува, което намираме за неправилно, което искаме да променим.

    Сигурен съм, че идните дни и седмици ще ни дадат много "добри" поводи да обсъдим проблемите, които повдигате...

    ОтговорИзтриване
  4. здравейте! аз съм майка на бебе от ин-витро. момъкът се роди тази година, след 12 години чакане... и тъй като днес по новините казаха, че приемат бюджет за тази процедура, мисля, че на по-широката общественост ще е интересно / любопитно да знае повече подробности защо толкова проблемните двойки "драпаме" за помощ и разбиране! аз съм готова да споделя и "опита" си от борбата със здравната каса и цялата бюрокрация - за които забравям, като погледна зъбчестата усмивка на моя мъник! и си мисля и за второ бебе... дали ще имам облекчения за второ ин-витро?? обадете се, ако желаете: 0886-443572 или дом. 02-8294035 - Анастасия (e-mail: anavid@gmail.com)

    ОтговорИзтриване
  5. До ОБЕДИНЕНАТА БЛОГЪРСКА ОБЩНОСТ - "КАУЗА-БГ" обявява два конкурса:

    http://svejo.net/profile/causa-bg/actions/

    С уважение:
    КАУЗА-БГ

    ОтговорИзтриване
  6. здравейте, сладури,
    ако ви останат свободни 3 минути, идете на следния адрес

    http://www.netinfo.bg/index.phtml?tid=20&oid=4750&mgdi=20201

    и се насладете на 30-тина снимки от митинга на Първанов, Ковачки, Каракачанов, и прочие измет. Всичките снимчици са за Оскар в категория "Азиатски башибозук", а особено интересни са две по средата - цитат от плакати начело на президентското шествие "България: АЕЦ "Козлодуй", Европа - хуй", "Като го нема кюмуро, ке ме хванете за куро". Носителите на тези послания бяха подкрепени от Гоце и приети и изслушани с разбиране от серГей в МС.
    Вие си решете това добра или лоша новина е, но ще е страхотно да направите много хпо-публичен този ОГРОМЕН РЕЗИЛ, който аз нямам думи да опиша.
    Късмет!

    ОтговорИзтриване
  7. След като Европейският съюз затвори кранчето за финансиране, управляващите се "надупиха" на Путин. В турския корам /предполагам знаете тази игра от детството си/, ако си достатъчно ловък можеш да си направиш двоен корам и при всяко едно местене на определената фигура да отнемаш по една противникова фигура. За съжаление бъл. правителство, под дирегенството на Доган, не успя да направи двоен корам и сега отвсякъде ще го н....т! Албена

    ОтговорИзтриване