сряда, 4 март 2009 г.

#11 Пристрастно - 01.03.2009


Лошите новини. Вот на недоверие. Политически лумпени насаждат евроскептицизъм. Обвиненията в социална неангажираност са несправедливи. Мотивите на вота са копи-пейст. Прокарва се пропагандна теза за провала на управлението.


Добри новини. Социализмът побеждава в Топлофикация. Като Вълко Червенков, Петър Димитров решава проблемите на малцина с парите на всички. Според Петко Милевски - решителен скок в хигиената и в демографската картина на софиянци. Бойко Борисов може да пребори световната финансова криза и ще отвори скоро новия завод за боклука в София.



Добри новини. Атрактивна безработица в България. Постигнати са твърде високи резултати в социалната политика. Рецептите на Масларова за справяне с кризата. Помощта за туризма. Татяна Дончева не може да си купи пуловер законно (или не знае как?)



Извънредно добрите новини в Пристрастно. Русия ще съди всеки, който отрича победата й във Втората световна война. Георги Гергов — почетен гражданин на Пловдив. Протести срещу българската песен за Евровизия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар