сряда, 29 април 2009 г.

#19 Пристрастно

Тази седмица, поради редица извънредни събития в re:tv, часът на излъчване на "Пристрастно" беше променен от 18,30 на 19,30 и много от редовните зрители се бяха поуплашили, че предаването го няма на екран. Там е, не се притеснявайте! За тези от вас, които пропуснаха предаването, долу можете да видите пълното издание, плюс четвъртата бонус част, която не се излъчва по телевизията, но може да се види в интернет. Приятно гледане:


Как се справяме с две кризи едновременно? Путин оптимизира програмата си на газовия форум. Русия ни е обидена, пропадна подготовката на ВТУ за награждаване на В. Путин, напразните усилия на Пловдив. Кое е по-безмислено — да не дойде Путин или да дойде Клинтън? Белгийски социалисти саботират европейското членство на България. Как Стоян Марков ще реши проблемите с икономическата криза.


Кои са големите каръци и големите късметлии на България. Извърши ли най-големия грях Ирена Кръстева? Кой живее под щастлива звезда в България? Братя Галеви ще имат възможност да станат депутати. Веселин Георгиев - Батко ще отърве кауша поради разсеяност на юрисконсулта на финансовото министерство. Кметът на Велико Търново няма да бъде наказан заради закона за амнистията. Румен Петков - също голям късметлия. Богомил Бонев и Георги Гергов или защо е важно да имаш истински кум.


Uploaded by komitata
Чудеса - има 2500 участници в антифашистката борба, които НЕ СА участвали в бойните действия след 9 септември, живи са до ден днешен и трябва да им се увеличи пенсията с 93 лева. Какъв естетичен еталон ни даде парламента тази седмица - Кой какво има в гащите според Кр. Каракачанов? Любен Дилов обяснява разликата между директор на консервен комбинат и консерватор. Колко човека събира землянката на Митко Палаузов? Сергей Станишев като рицар на книгата.



Извънредно добрите новини. Борбата с престъпността. Какво ще става с планирания атентат срещу Бойко Борисов? Застрашен ли е животът му? Къде е ходил Илия миналата седмица? ДАНС ще разкрива престъпления чрез отваряне на медицинските досиета. Министър Миков е посъветвал медиите да не са толкова любопитни. Силният позитивен лъч в борбата с престъпността. На какви жертви са готови известни бизнесмени, за да заделят пари за охрана.

Няма коментари:

Публикуване на коментар