неделя, 13 декември 2009 г.

#43 Пристрастно

Днес Антони Де Ла Реа замества Радан Кънев.

Първо, ако не ви се гледа видео, ето звуковите файлове:

Цялото предаване (всички части в един файл)

На части: Първа част, Втора част, Трета част, Четвърта (бонус) част

Второ, ако не виждате добре видеото, видео файловете се намират в тази папка. Имайте предвид, че мястото е ограничено, така че видеоархивът като файлове няма да се пази дълго, за да освобождавам място за новите видеа. Някой ако ме светне с каква компресия да постигам по-малки файлове, ще съм му дълбоко благодарен.

Второ, имаме голяааааама новина! Успешно експериментирахме директно предаване през Интернет на записа на предаването, така че следващия път специално ще го обявим, за да можете да ни гледате и да ни задавате въпроси в реално време.

Адресът, където ще можете да ни гледате е тук:

http://www.ustream.tv/channel/pristrastno Там има чат, анкетки, може да се туитва, абе въобще, страхотно е.

И ето, най-накрая последния епизод, който можете да наблюдавате онлайн (първата половина на втората част не бих я пропуснал ;-)):


Гражданското общество в България. Наградите "Човек на годината". Може ли да те лекуват против волята ти. Кой е новата изгряваща правозащитна звезда, който се бори да не му ровичкат в телефона? Установява ли се милиционерска държава в България?


Реформата в образованието. Обучението по музика вече е по-съобразено със съвременните реалности. БАН ще спре парното, но ще продължи да прави наука. При какви условия ще се включим в борбата с парниковите газове — България постави ултиматум!


Родолюбие и национална сигурност. Има човек, готов да се кандидатира за президент в името на доброто за България. Какво знаете за кръга "Гражданска мисъл"? В каква отбранителна позиция е демокрацията у нас? Как ще се борим с престъпността, но без да увеличаваме разходите. Откриха атентатора на Бойко Борисов, осъдиха го. Борбата с незаконното строителство с променлив успех в различните краища на страната.



Адвокатката на Благой Дункин уволнена от работа. Как ще се вдигнат парите на работниците за Коледа. Политически екшън с вълнуващи и неочаквани обрати.


.

Няма коментари:

Публикуване на коментар