понеделник, 29 декември 2008 г.

#3 Пристрастно - вече от RE:TVДобрите новини: Президентът в Туркменистан, Иван Костов с награда за човеколюбие, 500 000 лева за работно място по държавните програми.


Невидимата заплаха срещу парламента, коледните премии на парламентаристите, "ин-витро ин-виво" скандалът.Провалът в бюджета на общината, събитията в Студентски град и предложенията за решаване на проблемите там

6 коментара:

 1. ват Коце, повърнах върху клавиатурата си! Кажи и една лоша новина, че да се освестя малко! И ми купи нова клавиатура. В противен случай, тази, мръсната, ще я пратя на (във) лицето Петър Димитров, вместо торта... :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ват Весо, какво разбираш ти от "Златния век"?!

  ОтговорИзтриване
 3. И тримата не сте разбрали смисълът и сериозността на думите на лицето Петър Димитров. "След години може да се каже, че в момента България изживява Златни години!". В смисъл, че не след години, а още след два-три месеца, ще бъдем ТОЛКОВА ЗЛЕ, че ще си спомняме 2008-а като втори Златен Век...

  ОтговорИзтриване
 4. Кой ни подготви за тоя "златен век", питам аз!

  ОтговорИзтриване
 5. Правителството на тройната коалиция (БКП, ДПС, НДСВ). Всички му казват, че работата отива от лошо към по-лошо, то, обаче отчита небивали успехи и златни години! Най-лошото обаче предстой... Така разбирам думите на Петър Димитров. Не го защитавам, просто му вярвам. :)

  ОтговорИзтриване
 6. Пълна простотия на скучаещи фрустрати.

  ОтговорИзтриване