понеделник, 12 януари 2009 г.

#4 Пристрастно, бонус епизод!



Чий мозък можеше да предвиди кризата с руския газ и достатъчно готови ли бяхме за нея?




Какъв е правилният начин да се реагира на кризата с газа?




Бонус (само онлайн!). Войната в ивицата Газа. Можеше ли Израел да постъпи другояче и какво да очакваме?




Защо нямаше европейско знаме в новогодишната реч на Президента, прогнози за протеста на 14-ти януари.

4 коментара:

  1. Това, че сте точно трима, крие малък риск, вярвам го съзнавате. За да избегнете този риск, не е зле да каните чат-пат някой друг, та да се освежи разговора (нямам предвид себе си, понеже аз не живея в София и също така нямам претенции да занемаря възможностите на блога си заради телевизионни изяви по чужди медии). Също не е добре да коментирате всички теми, понеже който има стремеж да се прочуе като "специалист по всичко", скоро губи всякакво доверие. Наблегнете върху теми, по които сте най-добри, щото на моменти доста издишате. Това са най-добронамерени и колегиални съвети, вярвам, че ще го усетите; тъко щото ви ценя, ви ги давам...

    ОтговорИзтриване
  2. И аз имам малко критики като А. Грънчаров.
    Най-сериозната е, че почти няма дискусия, общо взето сте си съгласни тримата за 80-90% от темите и това не е продуктивно за едно дискусионно студио. Според мен Господин И малко по-смело може да си изкаже мненията. Има вакуум на истинки леви позиции в България, така че би спечелил доста симпатии. Малко повече радикализъм се иска.

    Другото е, че откакто сте в Ре:ТВ вече ъндърграунд-елемента изчезна, но това сигурно е естествено развитие на нещата. Не зам как влияе на самата дискусия.

    ОтговорИзтриване
  3. Според мен дискусията изобщо не се влияе от камерата (дали е моята или на РЕ:ТВ). Очевидно ъндърграунд-елементът се е дължал не нашите ъндърграунд-умения, а на лошото качество на записа:)

    За съгласието по темите... хммм... и ние се тревожим. Илия явно не е толкова радикален комунист:)

    ОтговорИзтриване
  4. Или Радан не е неолибрал-вождист? :)

    ОтговорИзтриване