понеделник, 15 юни 2009 г.

#22 Пристрастно

Моля всички читатели за прошка, че нямах много време да публикувам клиповете от последния месец. Ето започвам отново, и до края на седмицата ще наваксаме. Приятно гледане!



Отчета на Масларова с най-добрите новини. Откриване на предизборните кампании. Презареждане на оръжието за БСП. Пейо Попов с някои наблюдения около колата. Кукерски лъч в Пловдив. НДСВ боядисва скалите в Белоградчик жълти. Ахмед Доган плаши избирателите с нов възродителен процес. Синята коалиция с класическо откриване.



Татяна Дончева без място в евролистата. СДС няма да бъде да регистрирано просто така, за да не се напряга съдът. Прилика между приватизацията и регистрацията на СДС



Бойко Борисов е спукал глезен. Какво е общото между него и Дейвид Бекъм. Минчо Минчев и Бойкостов. Нова Зора със сериозен ресурс за кампании. Презареждането на БСП. Яне Янев ще каже кой е Мартин Димитров. Законът с боклука извън закона.



Застраховка "отвличане" и Алексей Петров. Частният бизнес ще помогне ли? Емил Кошлуков в листите. Чичковците ще решат проблемите с децата с увреждания. Какво е отношението на Емил Кошлуков към бизнес партиите? Сергей Станишев препоръчва на Николай Василев да мълчи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар