неделя, 28 юни 2009 г.

#26 Пристрастно



Нова рубрика - пробългарската кампания. България има административен капацитет и иска еврокомисар по енергетиката. Какъв опит има България в енергетиката и в разширяването? Организираната престъпност влиза мощно в гражданското общество. Мафиотските структури и обръчите от фирми участват в протестите против намаляването на корупционните плащания.



Кои са най-големите късметлии в Българи – жителите на Мало Бучино. Къде има подобна магистрала в Китай и за какво служи? Ще се инвестира повече в интелектуалния капацитет на българката. Масларова подари хотел. Как да си построим хотел на плажа без да се притесняваме?




Какво е класовата борба и какво представлява тя в България. Защо братя Галеви са взели властта? Какви са общите интереси на вампирите и селяните. Каква е била причината да възникне лейбъристката партия? Как Георги Гергов подкрепя изкуството и как МВР на Русия подкрепя БСП. Къде изчезнаха младите леви? Сашка Васева също се изказа в подкрепа на братя Галеви.



Новите лица в политиката. Сашка Васева с политологичен анализ. Защо братя Галеви имат право да се кандидатират за депутати. Кой промени статуквото в Дупница. Кои са родените лидери в политиката. Кметът на Дупница - пряката връзка с братя Галеви. Секретната аерогара в Дупница. Британският посланик в България получи решителен отпор от пробългарските сили. Разликите между българския и международния морал. Кой половинвековен проблем ще бъде разрешен в квартал Филиповци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар