неделя, 6 декември 2009 г.

#42 Пристрастно

Ето че стана време за нашето 42-ро предаване Пристрастно, което освен всичко друго е и юбилейно - точно преди година заснехме първия епизод със същата домашна камера ;-)

Днес искам да благодаря на Йовко Ламбрев, който осигури осветлението, а също изпълни със старание ролята на оператор, режисьор и осветител на епизода.


Късметлиите в България - Румяна Желева, RFI си намери купувач


Николай Бареков, най-късметлийският пенсионер в България, Първанов и Борисов пак се сдобриха, Яне Янев - карък на държавата, Тагарински - на война срещу конфронтацията.

#42 Пристрастно - III част from Konstantin Pavlov on Vimeo.


Истински маратон за да покрием поне най-важните новини от България през последната седмица. Симеон Сакскобурготски - конфронтацията ще свърши и хората ще се сетят за НДСВ. Дебатите около бюджета - менюто от пицарията на младежкото обединение в БСП, Депутатите от ГЕРБ в деликатна ситуация. Венета Бакалова и нейната сакрална лирика — "Премиер, избран от народа", Гражданското общество се бори за правата си (БСП срещу БГ Мама)

Епизодът можете да слушате като аудио - част 1, част 2, част 3 или трите части в един файл (а това е папката), видеофайловете можете да намерите тук (съжалявам, но файловете излязоха огромни, не знам защо)

Благодаря на колегите от Re:TV, които ни предоставиха шапките и музичката от предаването.

PS. С благодарност приемам уроци по видеомонтаж на софтуер, който върви на Линукс (аз използвам PiTiVi) по избор на обучаващия, че се измъчих.


.

2 коментара:

  1. Браво! Продължавайте в същия дух!
    Благодаря ви че ви има ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. Бъдете живи и здрави!
    Без re:tv се почувствах изгубена.
    Добре,че има вече и други възможности.

    ОтговорИзтриване