понеделник, 21 декември 2009 г.

#44 Пристрастно

Добре дошли в 44-тия епизод на видеоблога "Пристрастно"! Днес на гости ни е Валя Иванова, която замества Радан Кънев.

Първо звуковите файлове — 1 част, 2 част, 3 част
Цялото предаване в звук — изтегли от тук

Разбира се, предаването беше излъчвано пряко по интернет. Адреса го знаете. Съжалявам, че не обявихме началния час по-рано, но бях извън София и не знаех кога точно ще успея да се прибера, така че не искахме да ви държим напразно пред екраните. Ще успеем да го обявим предварително, обещавам!



Борбата с престъпността. Бандата на "Крокодилите" — какви жертви има полицейската акция. Атентати срещу добрите новини — кой заговорничи, за да ги изхвърли от медиите според премиера. Каква е истинската задача на медиите, когато има добри новини. Операция "Наглите" — как хобито на премиера помогна на борбата с престъпността. С железни доказателства в ареста остават петима. Как прокурорите разглеждат промените в ЗЕС и от какво всъщност се притесняват гражданите? Кой е неподозираният правозащитник, който винаги се обявява в защита на гражданските ни права. След целогодишна борба с престъпността, ВСС си гласува награди, а случайни хора се заяждат с тях. Коя е операция "Наглите 2"


Поводи за национална гордост. Пряката демокрация победи, ще има референдум. Страхотната новина за Ахмед Доган, който трябва да почерпи. Изненадващият правозащитник против раздухването на етнически проблеми. България пое сериозни международни ангажименти — против глобалното затопляне и против глобалния тероризъм. След две години Централният софийски затвор ще стане хотел с музей. Бива ли толкова близо до парламента да има затвор? Години затвор за гласуване с чужди карти, Михаил Миков на борба с мракобесието. Ще има ли смъртно наказание в България? Повече празници по нареждане на Премиера, но според разпоредбите на "Началника". Всяка сряда ли ще се работи в България? Какво ще правят българските граждани с друг началник? Още една националноотговорна медия в българския ефир.



Как се борим с антибългарската кампания. Жозеф Дол ще защитава България и респективно кандидатурата на Румяна Желева. Време е след левите европейци да се изпотят и десните. Румяна Желева моли папата да ходатайства пред "Началника", вероятно заради кандидатурата и. Антибългарските групи във Фейсбук. Цветан Цветанов със спешни мерки срещу тези групички. Президентът Първанов редактира становищата на премиера Борисов, защото президентът иска правителството да успее. Как туризмът ще живне в Белоградчик - с изключително оригинален маркетингов ход.

.

1 коментар: