вторник, 23 декември 2008 г.

Вече по телевизията

Накратко, момчета и момичета - новината е следната: Видеоблогът "Пристрастно" ще се появи по телевизията.


Сърдечно благодарим на RETV за възможността и ще се стараем!

Снимахме пробно в събота, предаването се хареса в телевизията, така че ни гледайте. Жалко само, че новините ще поостареят до тогава, но след празниците ще бъдем по-актуални.

8 коментара:

  1. Радвам се мнооооого, че ще мога да слушам позицията на млади, умни хора! И обещавам да Ви стискам силно палци, защото е възможно пирински да се набърка с някой апел към СЕМ:)) Браво и на RE:tv!

    ОтговорИзтриване
  2. Ako ви отпуснат и малко място ще можете цяло предаване да си спретнете ;). Като професор Ку4ков.

    ОтговорИзтриване
  3. И телефон на зрителя да има, че тези, дето спамят анонимно да има къде да псуват :D

    Успех, момчета

    ОтговорИзтриване
  4. Комита, имам известен опит в подобни работи.Първоначално ще я карате с ентусиазъм. После ще започне да тежи. Но трябва да преодолеете всичко това и да не се отказвате. непременно да имате пряк телефон. Зрителите ще ви коригират много бързо грешките. Смятате ли да каните ваши приятели от Македония?

    ОтговорИзтриване
  5. Dokato ne vi vidia da govorite za Istinski Naroden sud za prestuplenia sre6tu 4ove4estvoto aparteid i genocid i ne zapo4nete ot t.n. Vuzroditelen proces sus iziskvane da se zapo4ne procedura v bg sudili6tata i posle da se sezira suda v strasburg 6te mi e dosta trudno da vi poviarvam,makar 4e sum poddrujnik na ideite vi i sum publikuval adresa vi na mnogo mesta v neta i po forumite-ONZI OT GORE:)

    ОтговорИзтриване